De Kleischuur

Tafel reserveren

https://www.dekleischuur.nl/reserveren/

kleischuur biologisch eten vegetarisch gouda

Bedrijfsfeesten

streepje1
De Kleischuur is uitermate geschikt om uw bedrijfsfeest, zakelijke lunch of uw bedrijfsuitje te houden. Wij kunnen u ondersteunen bij uw volledige bedrijfsdag. Wilt in een fijne setting vergaderingen of uw medewerkers eens laten verwennen met een heerlijk biologisch en duurzaam diner? Bij De Kleischuur kan het.

Wij bieden:

  • Walking dinner
  • Bedrijfsbarbecue
  • Diner tot 75 personen
  • Bedrijfsborrel tot 150 personen

Bovenstaande kan ook in combinatie met een bedrijfsuitje. Wij werken samen met Jabasup en bieden een prachtige SUP tour door Gouda aan. U maakt op een SUP-board een leuke tocht door de grachten van het historische centrum van Gouda. De instructeur neemt u mee naar de meest bijzondere plekjes die de grachten van Gouda heeft.  De Kleischuur beschikt over 3 douches waar u zich na afloop kunt opfrissen.

Belangrijkste kenmerken Gouda SUP tour:

  • compleet arrangement met koffie/thee en taart
  • aanwezigheid 3 douches
  • mogelijkheid om aanvullend een lunch, high-tea, diner of borrel te boeken
  • ruime parkeermogelijkheden (parkeergarage Q-park)

Bijeenkomsten en catering

streepje1

 Wilt u een unieke (zakelijke) bijeenkomst organiseren? Heeft u iets te vieren of is er een bijzonder moment waar u extra aandacht aan wilt geven? Wij denken graag met u mee. In overleg maken we speciaal voor u hapjes of een bijzonder menu klaar. Dit kan in ons prachtige pand of op een andere locatie. Heeft u al eens gedacht aan een diner in het weiland of op het water? Wat ons betreft hoort dat tot de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee.

Mand met lekkers

streepje1
Vanaf 2 personen, prijs afhankelijk van de wensen
Reserveren twee dagen van tevoren

Met de boot het water op? De omgeving verkennen of een stadswandeling? Picknicken is altijd en overal leuk. Wij verzorgen met plezier een mand vol lekkers voor u. Huisgemaakt en vers. Voor een picknick of een borrel. Vraag naar de mogelijkheden.