De Kleischuur

Tafel reserveren

https://www.dekleischuur.nl/reserveren/

Pasen in Restaurant De Kleischuur

de kleischuur gouda biologisch gezond lekker eten
Geen zin om te koken, liever tijd besteden aan het bijpraten met familie en vrienden, of gewoon omdat je met pasen lekker wilt eten? Bij Restaurant De Kleischuur bieden we 1e paasdag voor iedereen een heerlijke optie. De vroege vogels mogen om 9 uur aanschuiven voor een heerlijk ontbijt. Slaap je liever uit met pasen? Dat kan ook. Om 11 uur starten we met een overheerlijke paasbrunch.
Hopelijk is het heerlijk weer en kunnen we de dag afsluiten op ons terras met een heerlijke borrel met hapjes.

Paasontbijt

streepje1

1e paasdag (1 april):
Kom het voorjaar proeven op 1e paasdag. Om 9 uur, voor de vroege vogels een lentekriebel ontbijt: yoghurt met granola in een potje, bubbels, verse sapjes, versgebakken broodjes met heerlijk beleg en limoen bananencake met frambozen. Voor de kinderen hebben wij iets leuks bedacht maar dit is nog even een verrassing. Kosten € 17,50 pp, ben je met meer dan 10 personen dan ontvang je 10% korting op het paasontbijt.

Voorjaarsbrunch: Ontvangst vanaf 11 uur, wij verwennen u graag met heerlijke bubbels, een ruime proeverij van onze lunchgerechten, een soepje en een beetje meer verrassing. De tafel is natuurlijk is paasstijl opgemaakt. Kosten € 24,50 pp

Relaxed borrelen van 15.00 tot 18.00 Geniet van onze mooie wijnen, fijne biertjes & heerlijke borrelbites.  Op deze mooie dag hebben wij paasborrelhapjes. Wel even reserveren!