De Kleischuur

Tafel reserveren

https://www.dekleischuur.nl/reserveren/

kleischuur biologisch eten vegetarisch gouda

Interview met de Restaurantkrant

Wat een leuk interview mochten we geven aan de restaurantkrant. "De Kleischuur is ontstaan vanuit mijn passie voor koken en duurzaamheid. Biologische producten zijn duurder qua inkoop en we maken vrijwel alles zelf, dus dat is arbeidsintensiever. Toch zijn...

Lees meer

Pasen 2018

Pasen in Restaurant De Kleischuur Geen zin om te koken, liever tijd besteden aan het bijpraten met familie en vrienden, of gewoon omdat je met pasen lekker wilt eten? Bij Restaurant De Kleischuur bieden we 1e paasdag voor iedereen een heerlijke optie. De...

Lees meer

Koken met Goudse chefs

Koken met Goudse chefs. De krant van Gouda kwam op bezoek bij Marleen Swagemakers in Restaurant De Kleischuur. Voor de krant delen de chefkoks één van hun recepten. Marleen maakte een goed gevulde couscous. Heb je ook trek gekregen? Bekijk hier het recept...

Lees meer

Lentenieuws uit De Kleischuur

We hebben een lente kaart! De nieuwe gerechten worden met heel veel plezier gemaakt. We hebben ook een aantal nieuwe wijnen toegevoegd waaronder een heuse Nederlandse uit Overijssel. Ook twee bijzondere Chardonnay’s waarvan een uit Chili, die wij samen met een aantal...

Lees meer

Bjelke fotografeert De kleischuur

Van de week hadden we bezoek van Bjelke van Bjelke Crezee photography. Zij maakte prachtige foto’s van De Kleischuur en schreef er ook nog eens een heel leuk stuk over. Zij ontdekte ons restaurant na haar verhuizing naar Gouda. Ze was al snel regelmatig te...

Lees meer

Recept van de maand september

Bietenrisotto met taleggio Dit heerlijke recept uit het kookboek GREEN DELICIOUS puur koken met je eigen oogst van Natascha Boudewijn willen wij graag met jullie delen. Ik had hiervoor nog nooit taleggio kaas gegeten en ben helemaal weg van deze smaak....

Lees meer

We zijn open

Eindelijk konden we de deuren van de Kleischuur officieel openen. Na maanden van hard werken, plannen maken, klussen en tussendoor ook nog lekker koken konden we de deuren van de Kleischuur op 5 september dan eindelijk openen voor de genodigden. Onder het genot van...

Lees meer