kleischuur biologisch eten vegetarisch gouda

Lunch

Runderburger / cheddar / pickles / gekonfijte ui * 13
Wijntip Don Jacobo Rioja Tempranillo & Mazeulo

Vega Kleischuur burger / witte kool komijn salade / harissa crème * 13
Wijntip Diwald Zweigelt Rosé

Pita / pulled “pork” van oesterzwammen / gepofte paprika / daslookpesto 9
Wijntip Crudo Rosso Organic Cabernet Sauvignon & Nero D’avola

Shakshouka / ei / knoflookbrood 12
Wijntip Birds of Paradise Chardonnay

Rode linzenwortelsoep / ras el hanout / desembrood * 7.5
Wijntip Greg & Juju Syrah & Marselan

Bietensalade / drakenei / madame Jeanette crème / dukkah 9
Wijntip Crudo Bianco Organic Cattarato & Zibibbo

Voorjaarssalade á la Kleischuur met vismousse * 10.5
Wijntip Birds of Paradise Chardonnay

Voorjaarssalade á la Kleischuur met Pastrami * 10.5
Wijntip Diwald Zweigelt Rosé

Voorjaarssalade á la Kleischuur met vegan cheese * 10.5
Wijntip Greg & Juju Sauvignon Blanc & Terret

Voor de allerkleinsten; pannenkoek met stroop, suiker en een stukje fruit 6
Saptip Appelsap of rode druivensap

NAGERECHTEN LUNCH

Citroen tiramisu / citroen honing 10
Wijntip Hétszõlõ Tokaj Late Harvest

Yoghurt parfait / gekonfijte biet / basilicumsuiker * 10
Wijtip Chateau Barouillet Monbazar

Notentaart / vegan butterscotch * 10
Wijtip Hétszõlõ Tokaj Late Harvest

Scroppino 8

Groepen groter dan 10 personen kunnen alleen een keuze maken uit de gerechten met een *.

Borrel

Holtkamp bitterballen 7.5
Oesterzwambitterballen met koffie- mayonaise 6 stuks 7.5
Kaasplank Nederlandse kazen 15
Brandt & Levie worst plank 15
Nacho’s / cheddar / crème fraîche 7.5
Chip & dip 5
Veggie borrelplank 10
Brood met smeersels 7.5

*Bij groepen vanaf 20 personen is het ook mogelijk om 3 gevarieerde hapjes per persoon te bestellen. De kosten zijn hiervoor € 7,50 per persoon

Diner

Voorgerecht

Gepofte biet / drakenei / madame Jeanette crème / dukkah * 9
Wijntip Greg & Juju Syrah & Marselan

Pastrami / pickles / gerookte mayonaise * 10
Wijntip Crudo Rosso Organic Cabernet Sauvignon & Nero D’avola

Pulled “pork” van oesterzwammen / witte kool komijn salade / peterselie 10
Wijntip Diwald Gruner Veltliner

Rode linzenwortel soep / ras el hanout * 7.5
Wijntip Diwald Zweigelt rose

Aubergine kroket / harissa crème 10
Wijntip Crudo Bianco Organic Cattarato & Zibibo

Hoofdgerecht

Entrecote / uien jus / aardappel mousseline / gerookte winterpeen  23
Wijntip Crudo Rosso Organic Cabernet Sauvignon & Nero D’avola

Heilbot / polenta / venkelzuurkool / pompoenpitten miso * 22
Wijntip Greg & Juju Sauvignon Blanc & Terret

Lamsbout / gepofte paprika / daslookpesto / zwarte knoflook gnocchi * 23
Wijntip Don Jacobo Rioja Tempranillo & Mazuelo

Paddenstoelen rouleaux / pompoen / salie / walnoten crème * 19.5
Wijntip Birds of Paradise ~ Chardonnay

Speltrisotto / worteltartaar / vegan cheese / bietenblad 19.5
Wijntip Crudo Bianco Organic Cattarato & Zibibbo

Groepen groter dan 10 personen kunnen alleen een keuze maken uit de gerechten met een *.
Heb je vragen over de gerechten door een allergie of intolerantie, vraag het ons. Wij informeren je graag.

Nagerecht

Citroen tiramisu / citroen honing 10
Wijntip Hétszõlõ Tokaj Late Harvest

Notentaart / vegan butterscotch * 10
Wijntip Hétszõlõ Tokaj Late Harvest

Amandelcake / framboos / kardemommousse 10
Wijntip Château Barouillet Monbazar

Yoghurt parfait / gekonfijte biet / basilicumsuiker * 10
Wijntip Château Barouillet Monbazar

Hollandse kazen / catsup (cranberry ketchup) 13
Wijntip Niepoort port senior tawny

Scroppino 8

Groepen groter dan 10 personen kunnen alleen een keuze maken uit de gerechten met een *.