De Kleischuur

Tafel reserveren

https://www.dekleischuur.nl/reserveren/

kleischuur biologisch eten vegetarisch gouda

Menu

streepje1

Lunch

streepje1

Shakshouka met ei uit de oven geserveerd met knoflookbrood    11
Wijntip: Diwald Grüner Veltliner / wit

Biologische runderburger (180 gram) van Boerderij De Lindenhoff op een briochebol, met avocado, black cheddar en tomaten-rode ui-chutney     13
Wijntip: Ycaro Carmenere Reserva / rood

Zomerse salade met parelcouscous, avocado, komkommer, tomaat, geitenkaas crème, appel en dukkah en erbij brood van de Bakkerij Gouda    10.5
met keuze uit:
– Boerenpaté Wijntip: Domaine Bassac Le Manpot / rood
– Vismousse Wijntip: Santa Tresa Rino Lanco Grillo & Viognier / wit
Baba ganoush Wijntip: Diwald Grüner Veltliner / wit

Pita-broodje gevuld met spinazie, feta, pittige humus, tomaatjes en cashewnoten   9
Wijntip: Dom. Bassac Pure Blanc vin de Pays D’oc / wit

Pannenkoek (GV) met rode biet, geitenkaasmousse en quinoa    9
Wijntip: Diwald Grüner Veltliner / wit

De Boekoeloekoeburger op maisbrood met ui, komkommer, avocado en peterseliecrème   10
Wijntip: Lunaria Linfae Primitivo Bio Demeter

Gerookte makreelsalade met tabouleh van quinoa en sinaasappel, avocado, amande en dille-crème   11
Wijntip: Santa Tresa Rino Lanco Grillo & Viognier / wit

Voor de allerkleinsten: een kinderboterham met pindakaas of jam     4
Saptip: appelsap of druivensap

Borrel

streepje1

Dinner

streepje1

VOORGERECHT

Franse vissoep met knapperig knoflookbrood   8
Wijntip: Diwald Zweigelt / rosé

Shaslick van tofou met gegrilde paprika   9
Wijntip: Dom. Bassac pure blanc vin de Pays D’oc

Gerookte rib-eye met appel, limoen, sesam, komkommer en geroosterde sesamdressing   9.5
Wijntip Santa Tresa Rino Lanco Grillo & Viognier / wit

HOOFDGERECHT

Huisgemaakte ravioli met ricotta, parmezaan, groene asperge, en salieboter    22
Wijntip: Lunaria Civitas Pecorino vin nature / wit

Zwarte bonenburger met kimchi (gefermenteerde Chinese kool), sriracha mayonaise, avocado en salade   19
Wijntip per glas: Ycaro Carmenere reserva BIO
Wijntip per fles: Begude Pinot Noir / rood of Carl Ehrhard Berg Roseneck Riesling trocken / wit

Parelcouscous met kippendij en calvados-roomsaus    19.5
Wijntip: Santa Tresa Rino Lanco Grillo & Viognier / wit

Rib- eye met gebakken paddenstoelen, oestersaus en diverse groenten   23
Wijntip: Domaine Bassac Le Manpot / rood

Zomerse salade à la Kleischuur met gemarineerde druiven, groene asperges en blauwe kaas    18
Wijntip: Diwald Gruner Veltliner / wit

Rode mul met shakshouka en mierikswortel-citroen crème    21
Wijntip: Lunaria Civitas Pecorino vin nature / wit

Heb je vragen over de gerechten door een allergie of intolerantie, vraag het ons. Wij informeren je graag.

Nagerecht

streepje1

Scroppino (citroensorbert, wodka en cava)   8

Reuze macaron met gezouten karamel en pinda’s    8.5
Wijntip: Menade sauvignon blanc dulce / wit

2 prachtig geselecteerde kazen van Boerderij De Lindenhoff met een proef van ratafia de Champagne   11
Wijntip: Niepoort Port Senior Tawny / rood

IJs van de Lelie uit Delft (chef’s choice) met kletskopkruim    8.5
Wijntip: Menade sauvignon blanc dulce / wit

Peren frangipane met rozemarijnsiroop    8
Wijntip: Niepoort Port Senior Tawny / rood

Diverse huisgemaakte taartjes

Filmhuistafelen

Komt u vooraf aan uw filmhuis bezoek bij ons dineren dan krijgt u van ons een presentje mee voor bij de film. Graag bij reserveren aangeven of u voor het filmhuistafelen.