Selecteer een pagina
kleischuur biologisch eten vegetarisch gouda

Ons menu

VOORGERECHTEN 10

Ceviche van koolrabi I koriander-limoen gremolata I gepekelde ijspegel
Pastrami I Hollandse pickles I BBQ mayonaise
Bietensalade I drakenei I madam Jeanette I dukkah
Licht gerookte heilbot I harissa I snijbiet

SOEPEN 7.5

Buitenbeen tomaten I kappertjes I kruidenolie
Courgette I vadouvan I lamsoor

TUSSENGERECHTEN 9

Pappardellle I aubergine gegrild I nababbo
Lamshaasje I aspergekimchi I 62 graden ei

HOOFDGERECHTEN 21

Entrecôte I aardappel mousseline I radijs lof-pesto I zwarte knoflook jus
Roodbaars I doperwten I tuinboon I pompoenpittenmiso
Gerookte bloemkool I ingelegde kurkuma bloemkool I bloemkool crème I gekonfijte bloemkool Wilde spinazie I wortelpolenta I gerookte groene asperge I blauw klaver

NAGERECHTEN 10

Brioche I lambada aardbeien I romanoff
Rabarber I vlierbloesem I bergamot I witte chocolade mousse
Notentaart I ingelegde perzik I abrikoos
3 Nederlandse kazen I cranberry ketchup

Drie gangen I voor I hoofd I nagerecht 37

Vier gangen I voor I soep I hoofd I nagerecht 42.5

Vijf gangen I voor I soep I tussen I hoofd I nagerecht 47.5