De Kleischuur

Tafel reserveren

https://www.dekleischuur.nl/reserveren/

We hebben een lente kaart! De nieuwe gerechten worden met heel veel plezier gemaakt. We hebben ook een aantal nieuwe wijnen toegevoegd waaronder een heuse Nederlandse uit Overijssel. Ook twee bijzondere Chardonnay’s waarvan een uit Chili, die wij samen met een aantal van onze gasten hebben uitgezocht.
De beschrijvingen staan binnenkort op de nieuw geprinte menukaart.
Wij zijn op bezoek geweest bij de Lindenhoff die speciaal voor haar gasten een lammetjes evenement hielden. Naast het vele proeven werd hun filosofie tijdens een rondleiding op de boerderij uiteengezet. Heel mooi om te zien dat dierenwelzijn heel hoog in hun vaandel staat. Een leverancier waar wij dan ook graag zaken mee doen.
Onlangs hebben wij bezoek gehad van RTL4 die een special deed over het watertoerisme en waarbij Janneke van JabaSub goed in beeld werd gebracht met haar bedrijf. Vanaf vandaag kunnen jullie de activiteit suppen vanuit de Kleischuur doen. Meer info of boeken via http://jabasup.nl/gouda-sup-tour/.
Later in het seizoen worden de beelden bij het programma van trips & travel uitgezonden. The making of was voor ons al dolle pret. We houden jullie op de hoogte.